29 اردیبهشت 1403

لیست اخبار صفحه :10
اهمیت تشخیص زود هنگام سرطان/بخش یک

اهمیت تشخیص زود هنگام سرطان/بخش یک

سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد که در صورت تشخیص به موقع و زود هنگام، تومور در مراحل اولیه و محدود بوده، در نتیجه درمان آن آسان تر و امکان کنترل و بهبود کامل آن بسیار زیاد است.

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری‌ دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

در بخش نخست این مطلب با ضرورت مصرف صبحانه به عنوان وعده مهم غذایی در طول روز آشنا شدیم و یافته های علمی در زمینه تاثیر خوردن صبحانه در کنترل اشتها بیان شد. در این بخش نیز با مواد غذایی پیشنهادی برای صبحانه آشنا می شویم.

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی در بدن است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و در شرایطی قرار داریم که موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نیز می شود. وضعیت وزنی فرد نیز در ریسک ابتلا به کرونا دخیل است؛ افرادی که دچار چاقی هستند، نسبت به افراد با وزن مناسب، بیشتر مستعد ابتلا به کووید-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. یکی از علت های ابتلا به چاقی، مصرف زیاد روغن و چربی ها است که در این مطلب با راهکارهای کاهش این گروه از مواد غذایی در برنامه روزانه آشنا می شویم:

توصیه های تغذیه ای پس از دریافت واکسن

توصیه های تغذیه ای پس از دریافت واکسن

از جمله راهکارهای کاهش عوارض احتمالی پس از دریافت واکسن، توجه به یک برنامه غذایی مناسب است که می تواند بروز علایم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به کمترین میزان کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

مصرف چه مواد غذایی پس از دریافت واکسن مفید است؟

مصرف چه مواد غذایی پس از دریافت واکسن مفید است؟

با توجه به پوشش حداکثری واکسیناسیون در سراسر کشور و امکان بروز عوارض احتمالی ناشی از آن، آشنایی با راهکارهای تغذیه ای می تواند منجر به کاهش عوارض شود؛ اغلب عوارض ناشى از واکسن به طور معمول از 12 ساعت تا کمتر از 7 روز بعد از تزریق واکسن، به طور متغیر و خفیف در بعضی افراد ممکن است رخ دهد.

12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست

12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست

تغذیه سالم، عاملی مهم و اساسی در حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری و کنترل بیماری ها است. اضافه وزن و چاقی می تواند اصلی ترین عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، مشکلات عضلانی اسکلتی و سرطان ها باشد. به مناسبت پویش ملی تغذیه که از پانزدهم تا سی ام دی در حال برگزاری است، با راهکارهای مهم تغذیه ای که به سلامت غذایی ما کمک می کند، آشنا می شویم.